dimarts, 4 de març del 2014

SI EM VOLEU AJUDAR...


19 comentaris:

  1. HOLA IQBAL, COM ESTÀS? SÍ QUE TE VOLEM AJUDAR. NOLTROS SOM LA CLASSE DELS TIGRES I LES PRINCESES I ES NOSTRE CORREU ELECTRÒNIC ÉS: classedelstigresilesprinceses@gmail.com
    ADEU I 23 BESADES!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. FANTÀSTIC, TIGRES I PRINCESES! (QUIN NOM TAN CURIÓS PER A LA VOSTRA CLASSE ;-) )
      ESTIC MOLT CONTENT DE LES VOSTRES GANES D'AJUDAR-ME. ESTIC SEGUR QUE ENTRE TOTS DESCOBRIREM SI AQUESTS DOCUMENTS SÓN VERTADERS I, QUI SAP, SI HI HA ALGUN SECRET AMAGAT EN ELLS.
      JA VOS HE CONVIDAT A LA VOSTRA DIRECCIÓ DE CORREU ELECTRÒNIC PERQUÈ PUGUEU PARTICIPAR EN EL BLOC I PUBLICAR-HI LA VOSTRA PRESENTACIÓ.
      ESPER NOTÍCIES VOSTRES, AMICS I AMIGUES. CORATGE I FINS AVIAT!
      IQBAL

      Elimina
  2. Hola, noltros som la classe dels Minions Divertits, de Cinquè A de l'escola Margalida Florit de Ciutadella de Menorca. Ens agradaria molt ajudar-te a descobrir si aquests documents són vertaders o falsos.
    El nostre correu és ceipmf2003a@gmail.com
    Fins prest
    Adéu... esperam la teva contesta

    ResponElimina
    Respostes
    1. Uep! Això de Divertits en el nom de la vostra classe m'agrada: el que va millor per investigar és estar una mica divertits i no tan seriosos com se posen alguns.
      Moltes gràcies pels vostres oferiments, Minions! Sé cert que sou uns experts en això d'investigar i de ben segur descobrirem els secrets que s'amaguen en aquests documents.
      Ja vos he convidat en el vostre correu per tal que pugueu presentar-vos al bloc i publicar-hi les vostres noves.
      Salut, sort i coratge des de l'Alger!

      Elimina
    2. Per cert, ara què hi pens...
      a la vostra escola no hi ha un grup de Científics Intel·ligents? Si és així, donau-los records de part meva: aquests cursos passats hem compartit algunes aventures amb ells que han estat molt interessants i profitoses. Jo els aprecio molt i estic segur que serem amb vosaltres tan amics com ho som amb ells.
      Salut!

      Elimina
  3. Hola Iqbal,
    Som la classe de 3r B de l'escola Dr. Comas d'Alaior i et volem ajudar, estem ben convençuts!!
    Alguns de noltros havíem sentit xerrar de tu perquè al Comas hi ha fillets i filletes que t'han ajudat en altres aventures. El nostre correu és: tercerbcomas@gmail.com
    Estem molt contents de que els Tigres i Princeses de P5 del Comas també t'ajudin. Són els nostres fillols i filloles!!!
    Rebos@ires de 3rB

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quina alegria que hagi crescut la família d'amics de l'escola del Dr. Comas! Jo hi tenc grans companys d'aventures en aquesta escola: amb ells hem investigat i descobert enigmes i misteris en aquests cursos passats i ens hem divertit molt. Donau-los molts de records de part meva i digueu-los que no els oblido!
      I moltes gràcies pel vostre oferiment d'ajuda. Ja us he enviat una convidada al vostre correu electrònic perquè pugueu publicar en el bloc, fer la presentació a altres companys d'altres escoles que també s'han apuntat a ajudar-me i, sobre tot, enviar-me les vostres idees sobre aquest misteriós lligall de documents !
      Coratge i endavant, amics de 3r B del Dr. Comas!

      Elimina
  4. Som els alumnes de cicle inicial de l'escola pont de l'Arcada i sí volem participar.
    El nostre correu és planaponcaimatabous@gmail.com.
    Fins aviat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Què bé! Un altre grup d'una escola on jo hi tens bons amics! Estic molt agraït del vostre oferiment d'ajuda. Si us fitxau, hi ha ja altres companys que, com vosaltres, ha contactat amb mi per ajudar-me. Així que, per conèixer-nos millor, ja vos he enviat una convidada al vostre correu electrònic perquè pugueu publicar al bloc i presentar-vos al altres.
      Estic segur que entre tots plegats trobarem la manera de saber si aquests documents dels pirates són vertaders o no. Tanta sort que ho fossin...!
      Salut, sort i coratge, amics!

      Elimina
  5. Hola, som els barrufets i barrufetes i et volem ajudar. Som de l'escola Circell de Moja.
    L'altre grup de primer et donarà el correu. Ho farem junts.
    Estem molt entusiasmats.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Barrufets i barrufetes! Estic molt content de que us apunteu a ajudar-me a resoldre el misteri dels documents pirates! A més a més, no coneixia ningú en aquesta escola i ara veig que hi faré bons amics. Quina sort!
      Faré una convidada al correu dels vostres companys de primer perquè pugueu presentar-vos als altres en el bloc i publicar les vostres notícies.
      Coratge i fins aviat!

      Elimina
  6. Hola Iqbal,
    Som els marracos i marraques de segon de l'escola el Circell de Moja. Estem super contents de poder participar amb tu i amb la resta d'escoles poder ajudar-te a resoldre tots els misteris dels pirates!
    El nostre correu és: marracoscircell@gmail.com
    Fins aviat! 1000 petons! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja teniu raó amics que hi ha un bon misteri entre aquests fulls de pergamí antics! A veure si amb la vostra ajuda i la dels altres grups que han contactat amb mi l'aconseguim resoldre...
      De moment ja vos he convidat al vostre coreu electrònic perquè pugueu publicar la vostra presentació a tothom en el bloc i enviar-me notícies posteriorment sobre el resultat de les vostre investigacions.
      Moltes gràcies pel vostre oferiment d'ajuda. Sort i coratge!
      Fins aviat.

      Elimina
  7. Hola Iqbal,
    T'enrecordes de noltrus? Som la classe dels champis, que enguany feim sisé de primaria, de CEIP Pere Casasnovas de Ciutadella de Menorca. Ens fa molta il·lusió saber coses sobre els pirates i acompanyar-te en aquesta nova aventura.
    La nostra adreça electrònica és: classechampis@gmail.com
    Salutacions a la resta d' escoles.
    !!Comença l'aventura!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ah, els meus bons amics i amigues de la classe dels Champis! I és clar que me'n recordo de tots vosaltres! I ja feis sisè...! Quina sort que pugui comptar amb la vostra ajuda, tenint en compte que sou uns experts investigadors i que ja m'ho vàreu demostrar el curs passat.
      Ja vos he convidat al vostre correu electrònic per tal que pugueu participar en el bloc i publicar-hi la vostra presentació a la resta d'aventurers que s'han enrolat en aquesta exploració de documents pirates. Així que ara, tal com dieu vosaltres, que comenci l'aventura!!!

      Elimina
    2. Hola Iqbal,
      No ens ha arribat el correu que has dit que ens havies enviat per publicar la nostra presentació en el bloc.
      Per favor ens pots tornar a convidar?
      Salam aleikum Iqbal.

      Elimina
    3. Alaykum as-salam ( عليكم السلام ) amics Campis!
      Disculpau si no us ha arribat la convidada: ahir mateix la vaig repetir.
      Comprovau al vostre correu si ara tot és correcte. En cas de que no us hagi arribat encara, avisau-me, per favor.
      Salut i coratge!

      Elimina
  8. Hola Iqbal,
    Som els barrufets de primer de l'escola Circell de Moja. El teu missatge ens ha agradat molt i ens ha fet fer-nos moltes preguntes envers els pirates. SÍ, volem col·laborar amb tu i amb les altres escoles a descobrir la veracitat dels documents que ens has presentat.
    Salutacions a tots el engrescats en aquest apassionant tema.
    Fins aviat!
    El nostre correu és barrufetscircell@gmail.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quina colla més gran de barrufets i barrufetes que hi ha l'escola Circell de Moja! I tots disposats a ajudar-me: quina sort que he tinguda! És que això de la Internet és fantàstic per poder compartir aventures...
      Ja vos he enviat la meva convidada a participar en el bloc i publicar-hi les vostres idees i descobriments sobre aquest tema tan apassionant dels pirates a la nostra Mediterrània. El primer que podeu fer és publicar un missatge de presentació per a la resta de companys i companyes d'altres escoles que també volen col·laborar en aquesta investigació.
      Gràcies pel vostre oferiment d'ajuda, coratge i endavant!

      Elimina