dilluns, 10 de març del 2014

PRESENTACIÓ DEL CICLE INICIAL D'OLESA DE BONESVALLS.

Hola som la classe de Plana Ponça i Matabous. Som el cicle inicial de l'escola Pont de l'Arcada. Vivim a Olesa de Bonesvalls. Ens diem: Iker, Ahmed, Inaira, Ismael, Claudia, Andrea R., Mayka, Sergio, Yosef, Andrea L., Meritxell, Olga, Mario, Max, Nicolàs, Izan, Gisela, Alex, Hugo, Leo, Adrián. Les nostres mestres són: la Sandra, la Clara i la Maria. A les classes de l'escola estem barrejats, això vol dir que primer i segon estem junts però a vegades ens separem. Tenim quatre patis: bibliopati, pati petit, pati de sorra i pista. A la pista juguem a futbol i a bàsquet i ens agrada molt. Tenim una escola molt divertida perquè fem molts jocs a classe, fem festes, anem de colònies, xerrem molt, fem classe a la muntanya, cantem ,fem experiments, treballem amb l'ordinador i anem d'excursió. Tenim unes mestres molt divertides perquè ens ensenyen jugant, ens fan sentir alegres i sorpresos. Al matí quan arribem posem a l'agenda com ens sentim i ho compartim. A la biblioteca ens expliquen contes. Hi ha normes que seguim. Hi ha molts llibres: d'animals, de monstres, desplegables...Ens agrada molt llegir. Podem venir i marxar de l'escola amb autobús. Quan acaba l'escola podem fer extraescolars. A molts ens agrada jugar a videojocs.

4 comentaris:

  1. Hola guapetons soc en Raul dels minions divertits i magradaria fer feina amb vosaltres.

    ResponElimina
  2. Hola nens i nenes del Cicle Inicial. Estem contents que més gent de la nostra escola col·labori amb l'Iqbal. Segur que farem bona feina.
    Mola i Montau

    ResponElimina
  3. Hola som en Julian i na Laura dels Rebost@ires,
    Esteim encantats de treballar amb vosaltres. Sortiu molt polits a les fotos!!!!

    ResponElimina
  4. HOLA FILLETS I FILLETES, SOM SA CLASSE DELS TIGRES I LES PRINCESES DE P5. ESTEIM MOLT CONTENTS D'AJUDAR-VOS. SEGUR QUE ENTRE TOTS, HO ACONSEGUIREM!

    ResponElimina