dimecres, 12 de març del 2014

SOM ELS MARRACOS I MARRAQUES DE MOJA




Hola  a tothom!
Som els alumnes de segon de l'escola el Circell de Moja. Som 32 marracos i marraques i els nostres noms són: Genís, Sara, Pol, Adam, Enric, Aleix, Joel, Gerard, Óscar, José, Beñat, Alba, Kátia, Carla, Mireia, Clàudia, Irene, Rania, Martí, Gerard, Max, Dani, Lluís Arnau, Edurne, Mariona, Àlex, Ton, Biel, Nerea, Lydia, Lucia i Judith. Els nostres mestres són El Óscar i la Rebeca.
Estem a Moja (Olèrdola) a la comarca del Penedès a Catalunya. És un poble molt petit i molt bonic. Estem rodejats de vinyes i camps d'ametllers.  
Tenim molta il·lusió per treballar amb l'Iqbal i amb tots vosaltres! 
Fins aviat! I un petonarro per a tots!




7 comentaris:

  1. Hola som n'Ivan de cinquè de l'escola de Margalida Florit i som la classe dels minions divertits,m'agradaria que junts poguem descobrir si aquets documents són verdaders o falsos.
    A jo també magradaria ajudar a n'Iqbal m'ajudau??

    ResponElimina
  2. Hola soc na Clàudia de Margarita Florit de la Classe de 5a. M' ha encantat que vosaltres també volgueu ajudar a iqbal.

    ResponElimina
  3. Hola som els nens i nenes de la Mola i Montau de l'escola Pont de l'Arcada. Ens agradaria treballar amb vosaltres i coneixer-nos més.

    Mola i Montau

    ResponElimina
  4. Hola som na Júlia i en Joan dels rebost@ires. Ens ha encantat la vostra presentació. Es molt guai treballar amb vosaltres. Segur que mos ho passarem molt bé descobrint si els documents són vertaders o falsos.

    ResponElimina
  5. Hola som la classe de Matabous i Plana Ponça. Ens agradarà estudiar i treballar amb vosaltres.

    ResponElimina
  6. HOLA, SOM LA CLASSE DELS TIGRES I LES PRINCESES. ENS AGRADA PODER-NOS AJUDAR PER DESCOBRIR SI ELS DOCUMENTS SÓN VERITAT O MENTIDA.
    MIL BESADES!

    ResponElimina
  7. Hola, som n' Alejandro i na Fàtima de sisè A, l'escola CEIP Pere Casasnovas. Esteim encantats de fer feina amb tots vosaltres.
    Una abraçada.

    ResponElimina